The talking robot dog.

Igår var jag och såg "Spy kids 4D" på bio. Okej. Det är med att det skulle vara 4D för att man fick ett luktkort var överskattat. Alla dofter smällde ihop med varran och luktade inte en gnutta äkta. Men annars var filmen värd att se!
Som gammalt fan av Spy kids filmerna,var det kul att återse Carmen och Juni(De urspungliga huvudpersonerna) igen som vuxna.

Filmen handlar om två barn vars styvmamma är pensionerad spion. Styvmamman(Spelad av Jessica Alba) får ett samtal från sin gamla arbetsgivare,spion-organisationen OSS som ber henne att utföra ett svårt uppdrag.Det går ut på att fånga den mystiska tidväktaren. Tidväktaren är en hemlig man som är sur på världen och har,med hjälp av en gammal OSS maskin som han lagt beslag på,börjat göra så att tiden,bokstavligt talat,går fortare. Tillslut kommer tiden vara slut. Självklart blir det problem med det,då hennes familj inte vet att hon är/har varit spion...
Handligen vara rätt tråkig,inte direkt något speciellt.
Men det som ändå gjorde filmen sevärd var an alldeles awsome karaktär nämligen:
FAMILJENS HUND!

I barnens och Pappans ögon var det bara en vanlig hund,som varken åt eller gjorde något. Den barastirrade på dem dagarna i ända. Vad de inte visste är är hunden egentligen är en talande robothund-och en humoristisk sådan!
Man fick sig många skratt p.g.a den hunden. 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0